top of page
_MSP5571.jpg

Direkt från naturen in i ditt hem

Välkommen till en värld av doTERRA eteriska oljor

IMG_0002.jpg

Jag upptäckte faktiskt oljornas värld för 6 år sedan när jag inte kunde somna på kvällen. För många saker cirklade i mitt huvud, jag kunde bara inte hitta lugnet. En god vän gav mig då en liten flaska eterisk olja och sa: "Snuffa på den på kvällen och ställ den lilla flaskan på ditt nattduksbord och lämna locket öppet ett varv."
Jag tänkte, okej... och skrattade för mig själv. Naturligtvis provade jag det trots mina tvivel och sov djupare och fastare än jag gjort på länge. Jag älskade den absolut och använde den varje kväll.

Då var den lilla flaskan tom och oljorna glömdes på något sätt bort i vardagen...

Hej, jag heter  Francis

doTerra Wellness Advisor, Fotograf och Mentor

Alexandra-Maria-Fotografie-Janina-40.jpg
17-_MSP2963.jpg

I början av 2020 hittade de eteriska oljorna vägen till mig igen och nu kommer jag definitivt inte att släppa dem igen! Skatten från naturen och dess effekt är för stor och för värdefull! Oavsett om den masseras in i nacken eller magen, gnuggas in i händerna och andas in, i diffusorn när du jobbar och studerar eller i vattnet på morgonen. Effekten är helt enkelt ovärderlig. Jag finns gärna där för dig och tar dig med på en resa av möjligheter med doTERRA eteriska oljor.

_MSP5559 Kopie.jpg

Vad är eteriska oljor

-Naturen ger allt vi behöver -

Eteriska oljor är flyktiga, aromatiska ämnen som finns i många växter. De extraheras från löv, blommor, fruktskal, bark, frön eller rötter med hjälp av ångdestillation eller kallpressning. De är den mycket koncentrerade essensen av växten.

Växter producerar eteriska oljor för att skydda sig mot oönskade insekter och parasiter, för att locka till sig pollinatörer (som bin) och för att snabbt läka skador från växtätare. Dessutom skyddar växten sig mot solens strålar och mycket heta temperaturer med hjälp av den eteriska oljan. Eteriska oljor har mångsidiga och helande egenskaper som vi kan använda för att förbättra vårt välbefinnande.

Hur man använder oljorna

_MSP1112-24.jpg
 Andas in

Aromatisk

Njut av doften och effekten på samma gång. Du kan sprida oljepartiklarna i luften med hjälp av en diffusor, eller lägga 1 - 2 droppar på handflatorna, gnugga och sedan andas in djupt... det är bäst att blunda också. Använd inte en aromlampa, eftersom eteriska oljor inte tål värme!

_MSP6017.jpg
Ta till

Inre effekt

Upplev den naturliga smaken av t ex citron, grapefrukt, vild apelsin i ditt vatten på morgonen. Eller lägg två droppar under tungan eller i en tom kapsel och svälj med vatten. Oralt intag är inte möjligt med varje olja, så följ alltid bruksanvisningen

Alexandra-Maria-Fotografie-Janina-47.jpg
Applicera på huden

Yttre effekt

Känn effekten på din hud. Placera några droppar av oljan på huden och massera försiktigt in oljan (ibland med en bärarolja som Fractionated Coconut Oil, som är luktfri, rinnig och icke-fet). Känn effekten på det behandlade området och sedan i hela kroppen.

_MSP5559 Kopie.jpg

Lär känna oljorna

Hur man testar oljorna

Få 5 små oljeprover hemskickade från mig och rekommendationer för användning i 7 dagar. Detta inkluderar ett webbseminarium när du har fått oljorna och korta videor eller röstmeddelanden för att känna effekten på en daglig basis.

Självklart har du också möjlighet att ställa frågor till mig. Efter 7 dagar kan du bestämma om du vill fortsätta använda oljorna. 

Din första oljebeställning

Startuppsättningen

Alexandra-Maria-Fotografie-Janina-198.jpg

Steg 1: Klicka på den här länken
Steg 2: Välj ditt språk och land
Steg 3: Välj först en förmånskund
Steg 4: Fyll i formulärets rubrik med dina personuppgifter
Steg 5: För registrerings-ID, ange #10758151 och dubbelkolla. Detta är det enda sättet du är säker i mitt team och får mitt stöd.

Steg 6: Välj ditt lösenord och klicka på nästa.
Steg 7: Nu kan du välja ditt kit som du vill beställa, om du vill beställa individuella oljor, se till att du har valt (doTERRA Essentials Booklet + Enrollment Fee (svenska). Detta är i huvudsak din anmälningsavgift, om du har ett kit hon faller bort.
Steg 8: Välj din betalningsmetod (här kan jag rekommendera ett kreditkort så att det når dig snabbare) och kör!

4-_MSP2903.jpg

Behöver du hjälp med din registrering hjälper jag gärna till.

Varför doTERRA eteriska oljor?

"Våra rena eteriska oljor revolutionerar familjens sätt att hantera sin hälsa"

Emily Wright (dōTERRA-grundare)

Från att plantera frön till att leverera eteriska oljor till din dörr, dōTERRA säkerställer att alla ansträngningar görs för att säkerställa att den odlas ansvarsfullt och hållbart, buteljeras och viktigast av allt, noggrant testas för att ge oljor av högsta kvalitet.

Arbeta med eteriska oljor?

Vill du också...

Med varje droppe olja som vi tar till världen kan vi berika och förändra människors liv.

_MSP8764.jpg
23-_MSP3810.jpg

Networkmarketing?

Kom till mitt team

doTERRA är nätverksmarknadsföring. Om du registrerar dig via min länk kommer du att gå med i mitt team. Det betyder att jag följer med dig på din oljeresa. Jag kommer att svara på dina frågor, informera dig om användningen och aktuella kampanjer och hjälpa dig att hitta rätt i oljevärlden ännu bättre. Om du har fått erfarenhet av oljorna och letar efter ett nytt karriärperspektiv kan doTERRAs affärsmodell vara precis vad du har letat efter. Du har lediga arbetstider, kan jobba var som helst och bygger därmed upp en hållbar stöttepelare. Jag är mycket glad att få följa med dig och stå vid din sida.

bottom of page