top of page
Företagsfotograf i Oskarshamn, Högsby, Mönsterås, Västervik, Kalmar, Vimmerby , Öland, Växjö

Höj företagets wow-faktor.

Företagsfotografering Francis Hesse

Företagsfotograf i Oskarshamn - Högsby - Mönsterås -Västervik - Kalmar - Vimmerby - Öland - Växjö

01

PERSONALPORTRÄTT -  Visa vilka ni är 

Presentera dina medarbetare med snygga profilbilder. Utomhus, i studion eller i er kontorsmiljö. Välj den typen av bild som passar er bäst.

02

VERKSAMHETSBILDER - Visa upp era specialiteter.

Låt kunderna känna igen er och era lokaler med egna bilder. Inspirerande och fina miljöbilder skapar en positiv känsla kring ert företag.

03

PRODUKTFOTO - Släpp loss kreativiteten.

Alla era produkter och tjänster förtjänar att säljas med professionella bilder. Vi tar tillsammans fram ett bildmanér som passar för just ert företag.

04

LIFESTYLE / SOCIALA MEDIER - Visa vad som gör er unika.

Bilderna ska generera nya kunder, öka försäljning samt utveckla företaget. Ett bra tillfälle att visa ert företag från dess bästa sida.

Här finns möjligheterna

Visa Galleri

"Jag skapar professionella, levande bilder som får kunden att vilja vara där – vara med i bilden, uppleva det som visas och träffa din fantastiska personal."

Alla företag är olika, och har olika tankar och behov av bilder. Ibland behöver man en helt ny bildbank att använda i marknadsföring, social media, hemsida mm. Ibland bara en enstaka personalbild. Därför ser alltid företagsfotograferingarna helt olika ut.

 

För att räta ut vilka behov ni har, träffas jag gärna och pratar igenom era önskemål och tankar. Då kan ni presentera erat företag, varumärke och vad bildernas syfte är. Och tillsammans lägger vi sedan upp en plan på hur vi ska uppnå detta.
Det kan vara allt ifrån stylade miljöbilder, till autentiska livebilder ifrån verksamheten. 

En syn att se

Det lilla i detaljerna

Företagsfotograf i Oskarshamn, Högsby, Mönsterås, Västervik, Kalmar, Vimmerby , Öland, Växjö
Företagsfotograf i Oskarshamn, Högsby, Mönsterås, Västervik, Kalmar, Vimmerby , Öland, Växjö, Bilder som beskriver er verksamhet, både lokalen, företag, Företagsfotografering Francis Hesse
Nya porträtt på personalen till hemsidan,Företagsfotograf i Oskarshamn, Högsby, Mönsterås, Västervik, Kalmar, Vimmerby , Öland, Växjö, Företagsfotografering Francis Hesse

Hur går det till?

KONTAKT

Visst hade det varit roligt med nya, fina bilder i ert flöde? Allting börjar med ett Hej. Skicka ett meddelande via kontaktformuläret, maila eller ring och berätta om dig eller er verksamhet.

PLANERING

Ni berättar vad det är ni saknar och önskar. Jag hjälper er över ett kostnadsfritt konsultationsmöte där vi tillsammans går igenom vilka bilder ni behöver samt planerar hur, när och var fotograferingen ska ske för bästa resultat.

FOTOGRAFERING

Nu är det dags för fotografering på den plats vi kommit överens om  - hos ert företag.
Vi har en plan, och vi är taggade och förbereda. Det kommer bli så kul! 

LEVERANS

Jag går igenom de bilder vi tagit, och laddar upp bilderna i ett webbgalleri till er. Därifrån kan ni ladda hem bilderna och nu är det bara att börja använda dom och sprida era nya varumärkesbyggande bilder!
Wohoo!

DSC_5977.jpg

Hej...
det här är jag, Francis

Jag är 45 år, gift med min underbara man Stefan och vi har två fantastiska pojkar tillsammans och bor i vackra Figeholm, strax utanför Sveriges kust.

Vi har uppfyllt en stor dröm och njuter av känslan av att bo vid havet varje dag, med måsar som skriker och vinden blåser i ansiktet (nästan) hela tiden.

Jag arbetade som fotograf i Tyskland i över 12 år. Förutom att fortbilda mig inom fotoområdet har jag även gått många seminarier inom området personlig utveckling och lärt mig hur viktiga och värdefulla dessa ämnen är i dagens värld. Alla dessa erfarenheter för jag vidare till andra egenföretagare i mitt mentorskap och mitt hjärta är fullt av glädje och tacksamhet för det.

Adress

Ågatan 1

57275 Figeholm, Sverige

Telefon

0730646074

Email

Connect

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page