top of page

Minnen på trä för dina kunder

Är du en professionell fotograf och vill imponera på dina kunder med högkvalitativa fotoprodukter?
Hos mig får du handgjorda bilder på trä till inköpspris.

Skriv till mig och få en exklusiv prislista.

Vår service

Varje bild på trä är gjord för hand med mycket kärlek och tid och får på så sätt sitt mycket individuella utseende. För att permanent skydda det unika utseendet är våra träbilder förseglade med ett syra- och lösningsmedelsfritt skyddsskikt. De lätt synliga och vackra penseldragen är en annan speciell egenskap hos vårt handgjorda arbete. Våra bilder på trä är gjorda exklusivt för dina kunder efter din beställning.

Så arbetar vi resurssnålt och individuellt.

IMG_0020.jpg

Om mig

Jag är 45 år, gift med min underbara man Stefan och vi har två fantastiska pojkar tillsammans och bor i vackra Figeholm, strax utanför Sveriges kust.

Vi har uppfyllt en stor dröm och njuter av känslan av att bo vid havet varje dag, med måsar som skriker och vinden blåser i ansiktet (nästan) hela tiden.

Jag arbetade som fotograf i Tyskland i över 12 år. Förutom att fortbilda mig inom fotoområdet har jag även gått många seminarier inom området personlig utveckling och lärt mig hur viktiga och värdefulla dessa ämnen är i dagens värld. Alla dessa erfarenheter för jag vidare till andra egenföretagare i mitt mentorskap och mitt hjärta är fullt av glädje och tacksamhet för det.

Jag heter Francis

Komma i kontakt

Francis Hesse

Ågatan 1

57275 Figeholm 

Sverige

0730646074

  • Facebook
  • Instagram

Tack så mycket!

Telefon

+46 73 064 60 74

E-Mail-Adresse

bottom of page