top of page
Fotograf Francis Hesse

Hej, jag heter Francis

IMG_0020.jpg

Jag är 45 år, gift med min underbara man Stefan och vi har två fantastiska pojkar tillsammans och bor i vackra Figeholm, strax utanför Sveriges kust.

Vi har uppfyllt en stor dröm och njuter av känslan av att bo vid havet varje dag, med måsar som skriker och vinden blåser i ansiktet (nästan) hela tiden.

Jag arbetade som fotograf i Tyskland i över 12 år. Förutom att fortbilda mig inom fotoområdet har jag även gått många seminarier inom området personlig utveckling och lärt mig hur viktiga och värdefulla dessa ämnen är i dagens värld. Alla dessa erfarenheter för jag vidare till andra egenföretagare i mitt mentorskap och mitt hjärta är fullt av glädje och tacksamhet för det.

festive-elegance2.jpg

Min fotografering står för

Minnen som omfamnar dig

IMG_9384.jpg

Glöm inte att vara glad...

Vår tid präglas av fart och vad som känns som oändligt många möjligheter. Det är underbart att kunna välja och dra bland så många erbjudanden, men i allt överutbud har vi ibland svårt att uppfatta vår egen röst. Att känna igen våra egna djupa önskningar och drömmar. Ofta går våra talanger och färdigheter förlorade och vi glömmer hur sann lycka känns.

Favoritsaker

Min

Tasse Kaffee

Kaffe

Doften av kaffe på morgonen

IMG_0681.jpg

Natur

Måsen skriker

Image by Jessica Favaro

min  Kamera

vara fotograf & mentor

Havets brus

Vi har
en stor
dröm uppfylld
och
bor på
Kusten i Sverige

Kontakt

Marknadsgatan 7

57275 Figeholm

Sverige

Tack så mycket

bottom of page