top of page

Barnfotografering i Oskarshamn - Ett äventyr i skogen

En av de saker som gör mig mest glad förutom fotografering är att skapa "fototeman". Så jag menar ett ämne eller ett koncept som vi sedan fångar tillsammans i bild. Jag älskar att bli inspirerad av barn och är alltid mest glad över att dyka in i detta äventyr.

Som här, när vi var ute i skogen med pilbåge och fil. Naturligtvis bör motsvarande färger inte saknas och detta resulterar i ett vackert "totalt konstverk". Tro mig när jag säger att dessa bilder kommer att bli en sådan skatt när ungarna blir stora. En skatt av minnen och magi från sin barndom som de kommer att bära i sina hjärtan för alltid.

Ja, jag vet, jag kan vara väldigt känslosam under vissa omständigheter, men hey, det är mitt kall som fotograf. Jag älskar att väcka berättelser till liv. Så om du också skulle vilja ha en berättelse i bild, hör gärna av dig så skapar vi ett väldigt personligt äventyr åt dig.

Och förresten så har vi så vacker natur, hav och skog runt Oskarshamn, Västervik och Kalmar.

Jag ser fram emot det...4 Ansichten0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
bottom of page