top of page

Barnfotografering Oskarshamn... skapa bilder som i en saga!

Det finns tillfällen då jag vill skapa bilder som i en saga. Som barn älskade jag att fördjupa mig i berättelser och uppleva äventyr. Det fanns djur som kunde prata eller älvor som gav mig de vackraste drömmarna. I min fotografering har jag möjlighet att uppleva exakt det igen och jag älskar att göra fotograferingar som denna.


Så här är vi med mitt gudbarn Jasmin. Vi ville fånga en touch av Askungen och hennes häst Nicolaus med min kamera.


Så idag bjuder jag in dig att drömma lite med mig och kanske har du också en saga som du älskar och som vi kan skapa tillsammans.
Francis Hesse Fotografering, Bröllopsfotograf, barnfotograf och företagsfotograf med bas i Oskarshamn, Västervik och Kalmar. En kärleksfull fotograf med passion för autentiska bilder med värme och känsla!

4 Ansichten0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
bottom of page