top of page

Familjefotografering i Oskarshamn

När familjer frågar mig vad jag ska göra när jag tar bilder är mitt svar:


Allt du behöver göra är att verkligen vara här & nu.


Att krama sina nära och kära, att upptäcka tiden tillsammans och att känna sig fri. Många av mina kunder oroar sig och frågar sig: Vad gör jag om mitt barn inte vill det, hur mycket ser jag ut, har jag rätt frisyr och är mina kläder rätt.


Det enda som räknas är ögonblicket när du verkligen visar din kärlek, kärleken till din familj och kärleken till just detta ögonblick.


Och det bästa av allt är att detta ögonblick av delad kärlek sparas i dina bilder. Du kan alltid känna dem inom dig igen när du håller bilderna i händerna eller när de hänger på väggen i ditt hem.


Och missförstå mig rätt, självklart tar vi hand om vilka saker du ska ha på dig innan, så att du känner dig bekväm och bilderna blir ett harmoniskt konstverk...

Francis Hesse Fotografering, Bröllopsfotograf, Barnfotograf och Företagsfotograf med bas i Oskarshamn, Västervik och Kalmar. En kärleksfull fotograf med passion för autentiska bilder med värme och känsla!

7 Ansichten0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
bottom of page