top of page

Havet, vinden, sanden... Barnfotografering på Öland

Havet, vinden, sanden, pinnar och tiden är de perfekta ingredienserna för bilder att bli kär i. När jag var på Öland för första gången blev jag kär i denna magiska ö. Med sin vidd, väderkvarnarna och ängarna... Jag drömmer om att ha många fler bilder här med barn som upptäcker allt och familjer som springer tillsammans och sedan myser tillsammans. Jag drömmer om att ta ett fotografi med mörka moln på himlen och håret flygande. Jag drömmer om att fånga strukturerna i naturen och strukturerna i mina faktiskt dina bilder. Jag drömmer om fototid tillsammans och fotominnen tillsammans...Francis Hesse Fotografering, Bröllopsfotograf, barnfotograf och företagsfotograf med bas i Oskarshamn, Västervik och Kalmar. En kärleksfull fotograf med passion för autentiska bilder med värme och känsla!

7 Ansichten0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
bottom of page